Актуелно - Новости - Огласи


КОЗМЕТИЧАРСКИ КУРС

Петомесечни козметичарски курс представља висококвалификовану обуку за занимање козметичар/естетичар. Курс за козметичара обухвата теоријско и практично знање о нези и третманима лица. У основни програм спадају: информације о прибору и материјалима за рад; постављање клиничке слике стања коже и упознавање са методама третирања коже; технологија занимања и материјала; дерматологија; естетика и практичан рад. Након завршених предавања и обављене практичне наставе, полазници полажу испите из технологије занимања, дерматологије, естетике и практичног рада чиме стичу могућност добијања сертификата о стручној оспособљености за занимање козметичер/естетичар. На тај начин ово популарно занимање, у складу са законом, можете обављати самостално или код послодавца. Диплома Центра за образовање „Ђуро Салај“ представља један од најрелевантнијих доказа ваше стручне оспособљености, јер смо више од 50 година водећа установа за неформално образовање. Предавања и практична настава одвијају се у салону лепоте Центра за образовање, који се налази у Ресавској 78, у Београду.
На петомесечном курсу за козметичара/естетичара сазнаћете како да бринете о лепоти и кожи пратећи најновије стандарде из ове области, учећи од реномираних козметиколога. Настава је базирана на полуиндивидуалном приступу, у малим групама од по 5-6 полазника, динамиком три пута недељлно по три школска часа, у поподневним терминима. Петомесечни курс обухвата фонд од 206 часова. Укупна цена је 37.000 динара и постоји могућност плаћања у три рате. У току је упис децембарске групе полазника. Број места је ограничен.
Резервишите своје место на број: 063 375 401


Балетски студио “Пируета”

Запажен успех балетског студиа „Пируета“ на такмичењу балетских студија у оквиру 10. Међународног фестивал музике И игре „Амадеус“ (2017). Балерине су освојиле четири прве специјалне награде и једну прву награду.


Студио класичног балета намењен деци узраста од 3 до 16 година. Драги родитељи, позивамо Вас да доведете малишане у балетски студио „Пируета“, који више од 20 година води Бониела Анастасов, дипломирани балетски играч. Балетским вежбама деца кроз едукативне и креативне часове ојачавају мишићну мускулатуру, повећавају гипкост целог тела, исправљају деформитете и унапређују моторичку способност. Учећи разне балетске кореографије, осим грациозности, координације покрета и музикалности, развија се боља концентрација, истрајност и стрпљење сваког детета. У зависности од узраста, часови балета одржавају се два пута недељно, у трајању од 45 до 90 минута. Омогућен је упис током целе године! ПРОВЕРИТЕ ЗБОГ ЧЕГА БАЛЕТСКИ СТУДИО “ПИРУЕТА” СА СВАКОГ ТАКМИЧЕЊА ПОНЕСЕ НАЈПРЕСТИЖНИЈЕ НАГРАДЕ!

Више информација можете добити на сајту
 • Балетски студио “Пируета”

  Припремна настава за средње школе


  Након припремне наставе у Центру за образовање „Ђуро Салај“ моћи ћете да одахнете, јер ће Ваше дете уписати школу коју жели.
  Можете да одаберете само српски језик, математику или комбиновану наставу (физика, хемија, биологија, географија и историја), али и све заједно. Рад се обавља у групама од 10 до максимално 20 полазника, а настава се одвија до полагања пријемних испита. Такође, правимо симулације пријемних испита, како би се превазишла психолошка баријера. Укупан фонд часова за математику, српски језик и комбиновани наставу је 120 часова, са укупном ценом од 29.880 динара, коју је могуће платити у шест месечних рата. Уколико одлучите да Ваше дете вежба српски језик, математику или комбиновану наставу фонд је 40 часова. Цена је 14.000 динара и може се платити у пет рата.
  Не чекајте да видите каква ће будућност бити – одаберите свој пут!

  Више информација можете добити на сајту
 • Салај образовање

  ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА СРЕДЊЕ УМЕТНИЧКЕ ШКОЛЕ!

  Припремна настава за средње уметничке школе укључује часове цртања, сликања и вајања, у трајању од три сата, два пута недељно.


  Часове држи Анђела Милошевић, магистар сликарства.
  Цена програма је 5000,00 динара на месечном нивоу.

  Више информација можете добити на сајту
 • Припремна настава за средње уметничке школе

  ШКОЛА УМЕТНИЧКЕ КЕРАМИКЕ – ОСЕТИ ГЛИНУ

  Глина је основни материјал од које се прави керамика. Постоје природне и вештачке глине. На радионицама користимо припремљену глину, очишћену од органских материја, која је најбоља за почетнике. Рад са глином значајан је за развој личности. Користи се у терапеутске сврхе, али доприноси и креативном изражавању, уз конкретне практичне користи. Рад са глином помаже у освешћивању себе, јер индивидуа кроз рад спознаје своје могућности и изражава креативност. С обзиром на то да керамика припада примењеној и тродимензионалној врсти уметности, утолико је њен значај већи јер је индивидуа у стању да свој креативни потенцијал претвори у велики број УПОТРЕБНИХ И ДЕКОРАТИВНИХ ПРЕДМЕТА! ПРИЈАВИТЕ СЕ! Школа уметничке керамике траје 5 месеци, а настава се одвија једном недељно у трајању од три сата. По завршетку школе, уз доделу сертификата, организујемо и изложбу која за циљ има приказивање употребљивости предмета израђених током наставе. Више информација можете добити на сајту

 • ШКОЛА УМЕТНИЧКЕ КЕРАМИКЕ – ОСЕТИ ГЛИНУ

  У УМЕТНИЧКОЈ ШКОЛИ „ЂУРО САЛАЈ„

  Организујемо и припремну наставу за средње уметничке школе и факултете.
  У оквиру Школе постоји више уметничких студија:
  *Студио класичног балета „Пируета“
  *Ликовни атеље „Круг“
  *Музички студио „Песмарица“
  *Атеље примењених уметности „ Перспектива“
  На фејсбук страници Уметничке школе „Ђуро Салај“ можете завирити у свет уметничких дешавања
  Контакт телефон: 063/ 375- 401
  Време је да се посветите себи!

  Више информација можете добити на сајту
 • Уметничка школа

  КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ ЗА ДЕЦУ

  Уметничка школа је препознала утицај уметности на развој личности код деце. Осмислили смо и покренули креативне радионице намењене деци узраста од 3 до 8 година. Малишани на креативан начин, кроз рад и разговор, материјализују и испољавају осећања, суочавају се са проблемима и решавају их, развијајући емоционалну интелигенцију. На тај начин, подижу ниво самопоштовања и самопоуздања.

  Стваралаштво гради оригиналност код деце, истрајност и осећај одговорности.

  Циљеви програма:

  • Развој креативног мишљења код деце:

  • Овладавање различитим ликовним техникама (цртање , сликање вајање, мозаик, колаж, декоративна и примењена уметност итд.)

  • Усвајање основних знања из историје уметности

  • Развој солидарности и сарадње међу децом

  • Стицање основних појмова о другим врстама уметности.

  • Развијање способности за креативно решавање проблема

  Више информација можете добити на сајту

 • Креативне радионице за децу

  ВАНРЕДНО ШКОЛОВАЊЕ, ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈЕ И ДОКВАЛИФИКАЦИЈЕ

  Поред редовног образовања, постоји могућност ванредног школовања, преквалификације и доквалификације за све постојеће образовне профиле у оквиру школе. Очекујемо вас!.

  ПРЕДУПИС! за школску 2017/2018. годину је почео. 30% попуста на укупну школарину за првих десет уписаних ученика. Обезбедите најбоље образовање за своје дете у школи са традицијом вишедеценијског постојања.

  Визија школе

  Наша визија је постати једна од најусешних школа која припрема за посао или даљње школовање све оне који из било којег разлога нису задовољни образовним и васпитним системом постојећих школа, као и оних који нису успели да упишу државну школу због постојећих услова уписа. Школа ОРФЕЛИН ће кроз хуман систем образовања и васпитања задовољити потребе сваког ученика. Верујемо да је свака личност јединствена и да заслужује прилику да искаже своје могућности. Наша школа негује и подржава развој критичког и креативног мишљења, не занемарујући притом и културу међусобног поштовања и уважавања. Млади су највећи потенцијал и шанса наше државе за повећање напретка и благостања. Кажу да се личност у највећој мери формира у раном детињству, што значи да је неопходно да са најмлађима раде прави и потпуно обучени професионалци. Поред управе школе, изврсни наставници и стручни сарадници бринуће о реализацији ових високо постављених циљева јер без преданих професора ниједно наше постигнуће не би било могуће. ОРФЕЛИН ће да образује и васпитава све ученике да постану одговорни грађани у друштву. Сарађујемо са родитељима како би препознали успех и заједно решавали проблеме. Заједништво између ученика, родитеља и школе постао је препознатљиви темељ квалитета школе ОРФЕЛИН. Ако тражите одговоран приступ у васпитно – образовном процесу, ако тражите приступ пун поштовања и равноправног дијалога, ако тражите начин како да максимално искористите своје потенцијале дођите и придружите нам се на заједничком путовању кроз средњу школу Школа располаже простором, који је у власништву школе, опремљен и прилагођен за успешно извођење теоријске и практичне наставе. У школи се налазе салони за обављање практичне наставе (фризерски, козметички салон и салон за масажу) који омогућавају стручно оспособљавање ученика и њихово припремање за свет рада.

  Похађајући нашу школу, ученици и ученице уживају погодности других сектора наше институције: БЕСПЛАТНЕ УЛАЗНИЦЕ ЗА ПОЗОРИШНИ И БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР У АКАДЕМИЈИ 28 И ТЕАТАРУ 78. ВЕЛИКИ ПОПУСТИ ЗА КУРСЕВЕ СТРАНИХ ЈЕЗИКА У ШКОЛИ СТРАНИХ ЈЕЗИКА „ЂУРО САЛАЈ”. МОГУЋНОСТИ ДРУЖЕЊА У ПРИЈАТНОМ АМБИЈЕНТУ ПРОСТОРИЈА КЛУБА „ТЕАТАР 78“. ПОРЕД УЧЕНИКА, И ЧЛАНОВИ ЊИХОВИХ ПОРОДИЦА ОСТВАРУЈУ ПОПУСТЕ НА ПРЕТХОДНО НАВЕДЕНЕ ПОГОДНОСТИ

  Више информација можете добити на сајту
 • СРЕДЊА СТРУЧНА ШКОЛА "ЗАХАРИЈA СТЕФАНОВИЋ ОРФЕЛИН"

  ЈОГА ЗА ТРЕЋЕ ДОБА

  Јога за треће доба (55+) намењена је старијим особама, онима који нису у могућности да раде интензивне и превише захтевне вежбе – заправо свима који желе да током вежбања обрате већу пажњу на дисање, на сваки покрет, на тело као на целину.

  Фокус је на правилном извођењу пажљиво одабраних асанама, које су безбедне за извођење уколико се раде правилно. Јога доприноси побољшању психо-физичког стања организма и очувању виталности. Веома је делотворна у ублажавању и спречавању здравствених тегоба. Вежбе су базиране на техници дисања, концентрацији, релаксацији и разгибавању. У духу јога традиције, врло је битно да осим на физичком телу радите и на емоционалном делу ваше личности. Вежбама дисања, ослобађамо се стреса и негативне енергије, који су често узрочници хроничних болова. Редовним вежбањем јоге побољшаћете држање тела, кретање али и имаћете бољи сан. Истовремено појачаћете отпорност, али и побољшати самопоуздање, концентрацију и меморију.

  Пензионери употпуните своје слободно време на најбољи начин!

  Часови су два пута недељно, у трајању од 1-2 часа.

  Програм води Дуња Јеремић – сертификовани Yога инструктор.

  Више информација можете добити на сајту
 • ЈОГА ЗА ТРЕЋЕ ДОБА